Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μέσα στο διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής και να ζητήσετε είτε αντικατάσταση του προϊόντος είτε επιστροφή χρημάτων. Η προμήθεια της τράπεζας χρεώνεται στον πελάτη.


Προϋποθέσεις

Αρχικά πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας ένα email στο info@Paintsolutions.gr είτε στο τηλέφωνο 210 4914473 αναφέροντας το λόγο επιστροφής. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να έχουν πάνω το καρτελάκι και η συσκευασία να μην έχει υποστεί φθορές. Μαζί με το προϊόν πρέπει να επιστρέφονται όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν (πχ. Απόδειξη λιανικής).


Επιστροφή & Αντικατάσταση

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν εφόσον αυτή γίνει μέσω της μεταφορικής εταιρίας που συνεργάζεται το Paintsolutions.gr. Ακόμα σας καλύπτουμε τα έξοδα επαναποστολής του προϊόντος. Η εταιρία μας καλύπτει τα έξοδα της πρώτης επιστροφής. Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής τα έξοδα αποστολής και παραλαβής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.


Επιστροφή Χρημάτων

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν με κάποιο άλλο, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Όταν επικοινωνήσετε με την εταιρία μας για να αναφέρετε τον λόγο επιστροφής του προϊόντος, εφόσον ζητήσετε επιστροφή χρημάτων θα σας ζητηθεί λογαριασμός τραπέζης που θα γίνει η κατάθεση. Μόλις το προϊόν φτάσει στην αποθήκη μας και ελεγχθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα καταθέσουμε το ποσό επιστροφής στον λογαριασμό που μας έχετε δώσει.

 
 
To Top